Betingelser og vilkår.

Tid for fotografering:

Det er svært sjeldent at ting går som planlagt. Ting tar tid og det er viktig å være fleksibel. Når du booker en time hos meg så har jeg alltid satt opp en ekstra time etterpå slik at vi får det resultatet vi ønsker oss. Mitt mål er å ta fantastiske bilder, ha det gøy og gjøre deg fornøyd. 

Antall dyr og mennesker

Prisene gjelder for maks tre (3) kjæledyr og mennesker. Har du flere koster dette 500kr pr dyr/menneske. Har du flere enn 3 mennesker/dyr må du gi meg beskjed om dette på forhånd.

Filer til nett og sosiale medier

Jeg produserer digitale filer (1080px) av de redigerte bildene som er tilgjengelige for nedlasting uten vannmerke. Du kan dele bilder på sosiale medier og jeg håper at du gjør det. Når du laster opp til Instagram er alt jeg ber om at du krediterer @alex.chesham  i beskrivelsen. På facebook ber jeg om å bli tagget med www.facebook.com/alex.chesham 

Forhåndsbetaling og avbestilling

Alle fotograferinger krever forehåndsbetaling. Først når betaling er gjort er timen også bekreftet. Beløpet står under "book online" siden som er basert på den type fotografering dere ønsker.

Trenger du å endre fotograferingen på grunn av en nødssituasjon eller vær? Ingenting å bekymre seg for, det skjer og vi vil endre bestillingen så snart våre tidsplaner tillater det. Trenger du å booke om for en annen grunn? Jeg ber om 3 arbeidsdager forvarsel.

Rabatt på produkter

(Til f.eks, men ikke begrenset til: Rammer, aluminium, plater osv.)

Rabatt er tilgjengelig i maks 30 dager etter at de redigerte filene har blitt levert på visningsgalleriet.

Fotoutskrifter og produkter

Alle utskrifter og produkter er laget av ulike leverandører som imøtekommer profesjonelle fotografer og bruker de mest sofistikerte utskrifts- og fargekorrigerings-prosessene. De er høykvalitets utskrifter og produkter.

 

Jeg krever at mine kunder skriver ut gjennom meg for å sikre at produktene dine blir produsert i den beste mulige kvalitet. Det er min jobb å sikre at du får best mulig kunstverk. Det er mange  som tilbyr lave priser på utskrifter og produkter uten å produsere den kvaliteten du fortjener, eller jeg er fornøyd med. Jeg oppfordrer deg til å sette opp en avtale og besøke mitt studio for å se eksempler.

Antall bilder til utvelgelse i privat galleri

Vi har med dyr å gjøre, og jeg kan aldri garantere for et bestemt antall bilder. I gjennomsnitt kan tallet variere. Antallet avhenger av mange faktorer, inkludert tid for fotografering, type fotografering, antall hunder og mennesker og type steder og hvorvidt bånd må redigeres ut av bildene.

Privat web-basert galleri

Jeg lager et digitalt galleri som er tilgjengelig innen ca to uker etter fotografering. Etter galleriet er levert, vil det være åpent i 6 måneder. Hvis du ber om utvidelse eller gjenåpning av galleriet kan et gebyr på kr: 1000 bli belastet. Du vil kunne se og laste ned webstørrelse (1080px) bilder og bestille kunstutskrifter fra galleriet.

Kopirett - Copyright osv.

Fotograf Alexander Chesham eier opphavsretten til alle bildene. Alle opprettede fotografier er beskyttet av lov om opphavsrett. Det er ulovlig å skrive ut, kopiere, skanne, redigere eller reprodusere fotografier eller digitale bilder opprettet uten fotografens skriftlige samtykke. Jeg forbeholder oss retten til å bruke fotografier fra fotograferingen din til å annonsere, vise, markedsføre, fotografi konkurranser, publikasjoner eller andre formål valgt av fotograf Alexander Chesham. Vi beholder opphavsrettens eierskap til alle verk som er opprettet i løpet av denne kontrakten, inkludert, men ikke begrenset til, alle bilder i deres originale og behandlede formater. Det er forstått at enhver duplisering eller endring av originale bilder er strengt forbudt uten min skriftlige tillatelse. Endringer inkluderer, men er ikke begrenset til, anvendelse av filtre eller modifikasjoner av noe slag. Beskjæring er akseptabelt for sosiale medier der dette er strengt nødvendig, for eksempel Facebook profilbilder og firkantede Instagram-innlegg. Hvis noen av disse handlingene utføres, forbeholder vi oss retten til å kontakte deg og be om at bildene / bildene fjernes, da de ikke lenger vil være nøyaktige representasjoner av arbeidet vårt.

Lisensiering

Ditt kjæledyr kan bli kjent! Jeg jobber med selskaper nasjonalt og internasjonalt og leverer bilder til nettsteder, produkter og mer. Hvis et bilde fra vår fotografering blir valg, vil jeg gjøre mitt beste for å gi deg en kopi av magasinet, produktet eller hva enn det måtte være.

Sikkerhet

Du tar på seg alt ansvar for kjæledyr og andre deltakere under fotograferingen, inkludert enhver ødeleggelse av personlig, forretningsmessige eiendeler eller offentlig eiendom, personskade eller ulovligheter. Du kjenner kjæledyret ditt selv best og deres oppførsel og begrensninger før du tar dem til et hvilket som helst offentlig område. Vennligst oppgi eventuelle atferds- eller aggresjonsproblemer før fotograferingen. Fotograf Alexander Chesham forbeholder seg rett til å kansellere fotograferingen og forlate fotograferingen hvis han opplever upassende, truende, fiendtlig eller støtende oppførsel fra person (er) eller kjæledyr, andre personer i området i nærheten av fotograferingen, eller i tilfelle at min egen sikkerhet er i fare. Fotograf Alexander Chesham er begrenset av reglene og retningslinjene for lokasjon(er) og du er personlig ansvarlig for bøter forbundet med å bryte noen lover eller forordninger.

Bånd

Du må møte opp til fotograferingen med hund/ hundene i bånd. Hvis du har flexi/uttrekkbart bånd må dette stilles inn til maks en meter. Det er andre mennesker i mitt studio og i nærheten, det må derfor vises spesiell omtanke.

Reise

Jeg reiser til steder innen 20 minutters avstand hver vei fra mitt kontor i Kvitsøygata 30, uten ekstra kostnad. ​Jeg reiser ofte ut av Rogaland og til andre deler av Norge og internasjonalt. Ta kontakt med meg direkte for reiseplaner.

_DSC3583-Edit.jpg